Höstens och vinterns trendigaste färger 2019/2020

Höstens och vinterns trendigaste färger 2019/2020Låt oss prata om höstens och vinterns trendigaste färger 2019/2020!


Pantone Color Institute är ett av institut som sätter vilka standarder i färg som kommer de hetaste och allra mest inne. De meddelar nästa säsongs favoritfärger med sin Fashion Trends Report, som publiceras inför varje säsong. Undrar du vilka färger som kommer att vara fashionabla, precis som oss? Nu börjar vi utforska dem tillsammans i den här artikeln.

Säsongens färger för hösten och vintern 2019/2020 är en törst efter befrielse och en önskan att förverkliga våra egna individualiserade unika identiteter, säger Pantones medarbetare.

Färgerna är djärva, slående och ambitiösa…


Chili Pepper Red

Färgen röd är en mycket synlig färg. Den representerar intensiv kärlek, kraft och mod. Studier visar att färgen kan skapa fysiska effekter som förhöjt blodtryck, ökad libido, ökad andningsfrekvens, ökad entusiasm, högre nivåer av energi och ökat förtroende. Den här säsongen kommer en röd ton av Chili Pepper Red få dig att se fantastisk och orädd ut.


Biking Red

Mörkare än chilipepparröd har vi Biking Red som är för de som vill betona kraft, styrka och beslutsamhet. Därför kan det vara en bra kombination av svart som är förknippad med makt, mysterium, stryka, auktoritet, elegans, formalitet, uppror och sofistikerat. Denna färg, som är en blandning av rött och brunt, ska ta över särskilt hösten och vintern 2019/ 2020.


Crème de Pêche

Här har vi olika nyanser av persiska… Denna färg ger en känsla av mjukhet och lätthet för dig. Om du vill balansera din styrka med Biking Red eller chilipeppar röd, ger Crème de Pêche dig en möjlighet att omfamna mjukhet med kraft.


Peach Pink

Vill du ha mer rörelse i ditt liv? Då är Peach Pink något just för dig. Det lovar en känsla av värme och smickrande medan den ger en sund glöd. Denna färg är en färg som kommer att ge riktig värme till hösten och vintern.


Rocky Road

För arbetslivet måste du ibland se seriös ut och kan då med fördel välja mörkare färger, särskilt bruna toner. Rocky Road är en jordnära och jordad massivbrun, som kommer att ta plats i många klädaffärer framöver och finnas synligt i de exponerande delarna av klädaffärer.


Fruit Dove

Om du är en älskare av rosa så skapar den extroverta rosa, Fruit Dove, en närvaro som inte kan ignoreras. Den är något att hålla utkik efter!


Sugar Almond

I jämförelse med Rocky Road så är Sugar Almond en mjukare och sötad nyans av brun färg. Olika toppar med Sugar Almond kommer garanterat att påverka dig och leta sig in i din garderob.


Dark Cheddar

Gillar du cheddarost? Gillar du dess krämiga mörkgul? Mörk cheddar är både djärv och vågad, den är en skarp blandning av gult och orange. Du kan använda denna attraktiva och coola färg i dina kombinationer för att matcha säsongen trender.


Galaxy Blue och Blue Stone

Dessa två blåa toner har olika egenskaper. Den förstnämnda är ett framkallande av den större galaxen medan den andra är ett lugnt beslut. Dessa färger har positiva effekter på sinnet och kroppen. Som andens färg påkallar den vila och kan få kroppen att producera kemikalier som är lugnande och utstrålar känslor av lugn.


Orange Tiger

Om du känner dig energisk och livlig kommer denna ton att vara din färg under hösten-vintern 2019/2020. Orange Tiger ser ut som solens färg med en livlig ton som ger energi till svala vinterdagar. Du kan spegla din färgstarka personlighet med den här tonen som du kan föredra särskilt i klädprodukter som överrockar och tillbehör som väskor och skor.


Eden

Grönt är favoritvinterfärg under många år, i år blir Edengrön trendig. Denna färg är en ståtlig skogsgrön som spelar på tradition.

Klassiska Färger 2019/ 2020 Hösten och Vintern

Den här säsongen kommer vi att också se klänningar, väskor och byxor i klassiska färger som gör en återkomst på modehimlen.


Vanilla Custard

Pålitlig, konservativ och flexibel, neutral, lugn och avkopplande, alla dessa egenskaper är i Vanilla Custard. Du har tur med denna färg eftersom det är din garderobs joker oavsett vilken typ av kläder och produkter som du vill använda så kan du matcha den med alla andra färger och få olika bitar att gå ihop på ett coolt sätt.


Evening Blue

En elegant, säker, klassisk Evening Blue får dig att känna dig avslappnad men fantastiskt vacker. Här har man en riktigt midnattsblå färg som gör sig utmärkt för sena fester och middagar eller en föreställning på teatern.


Paloma

En opretentiös, men samtidigt elegant grå som är en perfekt ljusgrå variant som passar utmärkt för ytterkläder och accessoarer.


Guacamole

Guacamole är en smakfull, näringsberikad grön och ger en uppfriskande grund som är spännande och ger ett litet extra sting till din klädstil i höst och vinter.


För att kontrollera dessa olika färger och deras andra toner klickar du nedan. Glöm inte bort att leta efter de här färgerna i reorna som kommer under hösten och missa inte Black Friday!