Om oss

Vi vill att hela det svenska folket ska spara så mycket som möjligt när de handlar online. Bara här i Sverige reas det ut hundratusentals produkter dagligen på internet och vår vision är att på ett så enkelt, snyggt och överskådligt sätt som möjligt samla alla dessa under ett och samma tak.

Här på sverigerea.se har vi därför samlat aktuella reaprodukter från ett brett utbud av olika nätbutiker. Samtliga av de rabatterade produkterna som visas här är en blandning av olika reaprodukter så som säsongsprodukter, utförsäljningsprodukter och erbjudanden.

Sverigerea är en reaportal vilket innebär att när du klickar dig in på en produkt så skickar vi dig vidare till våra samarbetspartners och det är där du slutför köpet av produkten. Alla produkterna kommer från respekterade och välkända nätbutiker där du på ett säkert sätt kan slutföra ditt nästkommande inköp.

Sverigerea.se lanserades hösten 2017 och är under ständig utveckling. Vårt mål är att vara den mest kvalitativa webbsidan inom vårt område och att all data alltid är 100% korrekt och uppdaterad.

Vi kommer kontinuerligt att fylla på med fler katgorier och produkter så även om ni inte hittar något som passar er just nu så glömt inte att ta en titt om ett par dagar igen.

Vill ni veta mer? Är det något ni undrar? Vill ni synas här? Hör gärna av er till info@sverigerea.se så återkopplar vi så fort vi kan.

Företagsuppgifter

Alenvret IT AB
Org.nr 559156-4546
www.alenvretit.se