Singles Day 2020 på Sverigerea.se

Äntligen är det dags, dagen för alla köpsugna singlar – Singles Day är tillbaka! En REA-fest där tanken är att du som singel ska kunna fynda och unna dig det där lilla extra! Vi på Sverigerea.se håller alltid koll på REA och Singles Day är inget undantag. Singles Day infaller alltid den 11 november  varje år och vi håller som sagt stenkoll på alla kampanjerna och samlar dessa här hos oss!

JUST NU HAR VI SAMLAT

0 REA-produkter från 0 olika nätbutiker

FYNDA BLAND VÅRA HUVUDKATEGORIER


Allt om Singles Day

Singles Day - alla singlarnas heliga dag

Vad är nu Singles Day som det pratas så mycket om? Jo Singles Day, eller Guanggun Jie som den heter på kinesiska, är en shoppinghögtid som är omåttligt populär i Kina bland främst unga kineser. Högtiden firar man för att man den 11 november och för att man är singel och kan unna någonting till sig själv bland alla fantastiska priser och kampanjer. Inte nog med att det är vanligt att handla till sig själv, det är för fest och massvis med glada singlar går ut på klubbar och roar sig utöver alla bra deals man gör.

Singles Day har blivit den största handelsdagen i hela världen såväl i fysiska butiker som online på nätet. Mycket tack vare att de många kineserna köper mycket billigt och bra på rea just denna dagen. Omsättningen i pengar är flera gånger större än den för Black Friday och den fortsätter öka från år till år, inte minst när västvärlden och bland annat Sverige har fått upp ögonen för tidpunkten och vill vara med på tåget. Handelsplattformen Alibaba som är den allra största i Kina säljer för flera hundra miljarder kronor under Singles Day och under dagen 2017 hade de mer än 250 000 transaktioner i sekunden via sin betalapp.


Ursprung för Singles Day

Ursprungligen började traditionen vid Universitetet i Nanjing tidigt 90-tal. Sedan spred sig fenomenet under resten av nittiotalet till andra lärosäten och universitet i Kina. Vad som är så speciellt med det valda datumet den 11 november, eller 11.11 (elfte i elfte) är att den utgörs av ettor. Siffran 1 symboliserar en ensam individ, medan två ettor ihop symboliserar två individer tillsammans som har funnit varandra på det här datumet. Att datumet utgörs av fyra ettor om två par så är det fyra individer som har funnit varandra. Dagen hyllar ensamheten och att vara singel. Men dagen används även för att finna sin framtida partner.När är Singles Day 2020?

Högtiden för Singles Day infaller alltid den 11 november varje år. Så det kvittar om det är 2020 eller 2020 så sker dagen den elfte november.


Vad gör Sverigerea.se?

På sverigerea.se samlar vi aktuella reaprodukter under ett och samma tak. Alla produkterna kommer från respekterade och välkända nätbutiker där du på ett säkert sätt kan slutföra ditt nästkommande inköp. När det sker kampanjer som t.ex. Singles Day så håller vi givetvis stenkoll på priserna och ser till att tillhandahålla de senaste REA-produkterna från våra anslutna butiker.

Vi önskar er god shopping i höstmörkret och riktigt fina klipp!