Eivy - REA, Kampanjer & Outlet

Oj då, här var det tomt! Det kan bero på att här har funnits en eller flera reaprodukter som nu är bortplockade eftersom att rean har utgått. Titta gärna in om ett par dagar igen! TIPS - varför inte surfa vidare på sidan och passa på att fynda något annat på REA?

Eivy grundades och skapades av den svenska snowboardåkaren och modedesignern Anna Vister från skidorten Åre under 2009 och har växt och blivit ett riktigt trendigt varumärke för funktionella kläder som du behöver för dina sportiga äventyr. Eivy har tagit fram klädkollektioner för bland annat underställ, fleece, mössor, sport-BH:ar och strumpor.

Anna har berättat i intervjuer att hon fick idéen till Eivy när hon säsongade i St Anton i Österrike. Det var nödvändigt att kunna packa så lätt som möjligt och de sakerna som hon tog med sig var tvungna att kunna användas för flera olika situationer. Före detta hade hon tillverkar sina egna halsdukar och rånarluvor för att hålla henne varm och skyddad från kylan när hon åkte sin bräda. Hon designar utifrån en streetstyle som ska fungera även i vardagen. I sitt designade drivs hon av frihet, minimalism, hållbarhet, mode och funktion. Detta är något som genomsyrar hela hennes arbete. Eivys mål är att deras plagg som är MultiFUNctionality ska vara hållbara med en lång livslängd och kunna användas för flera ändamål. Deras neckwamers används som baslager och underställ och passar utmärkt för snowboardåkning, skidåkning, yoga, styrketräning och alla andra resor och äventyr man ger sig ut på under hela året. De förespråkar även lager på lager-metoden och därför har de tagit fram utmärkta fleeceplagg som man kan ha över. Glöm inte bort en häftig mössa för att skydda och styla huvudet.

De använder sig av tyg som är Oeko-TexTM certifierat med fyrvägsstretch. Det gör att du håller dig både torr och varm. Materialet torkar fort och det ska inte gå att se igenom tyget plus att det klarar av att blockera solens strålning. Så bra och praktiskt! Deras fleece är del av ett återvinningsprogram. Att hållbarhetsfrågan är viktig märks även med att deras tryck av mönster kontanimerar inget vatten och ger inget avfalls avtryck då pappret som används återvinns. De jobbar hela tiden vidare med att ta fram nya tekniker och kunna använda ännu mer återvunnet material i sina snygga produkter.

Något som kännetecknar Eivys trycka mönster är att inspiration ofta hämtas från naturen. Många av kollektionerna har tryck av blommor eller leopardmönster.

Hos Sverigerea hittar du produkter från Eivy billigt på REA till låga kampanjpriser, som en outlet. Så utöka din garderob med nya och galet snygga och fina plagg från Eivy av högsta kvalitet för att glänsa i såväl backen som på afterskin.

Oavsett om det är Black Friday, Green Friday, mellandagsrea, Singles Day, Cyber Monday, en tillfällig lagerrensning eller en säsongsrea så är vår förhoppning att ni ska hitta era deals och sales här hos oss.