Rituals - REA, Kampanjer & Outlet

Rituals är ett populärt komsmetikabolag som grundades i Nederländerna 2000 av Raymond Cloosterman, som fortfarande är ägare och VD i bolaget. De har länge fokuserat på den Europeiska marknaden och har växt stadigt här under åren. Numera satsar de alltmer på en global expansion. Förutom sina egna Ritualbutiker säljer de sina väldoftande och unika produkter online via sin egen e-handel samt via shop-in-shops som de i Sverige gör hos Åhléns. De satsar även på att synas på flygplatser och flygbolagens försäljning ombord på planen.

De har mer än 650 butiker i över 25 länder och en omsättning på över 6 miljarder kronor. Deras väldoftande och renande produkter har kommit en lång väg sedan starten i Amsterdam!

Rituals mål är att få dig att må bra och va bra. Det kan vara att förgylla just den där lilla stunden i din vardag när du bara behöver stänga av allting och koppla av. Då kan deras spännande dofter vara det som kittlar dina sinnen uppkrupen i soffan eller under ett varmt och skönt bad. Rituals produkter är såväl prisvärda som exklusiva för såväl din kropp som ditt hem.

Hos Sverigerea hittar du produkter från Rituals billigt på REA till låga kampanjpriser. Oavsett om det är Black Friday, Green Friday, mellandagsrea, Singles Day, Cyber Monday, en tillfällig lagerrensning eller en säsongsrea så är vår förhoppning att ni ska hitta era deals och sales här hos oss.